DJ Michael Studio 180

Hallo,
Ik ben DJ Michael en vanaf jongs af aan al gek van muziek.
Opgegroeid met piraten muziek thuis, stond ik vroeger ook al voor de familie plaatjes te draaien op een oude pick-up in de woonkamer.
Met mijn technische nieuwsgierigheid probeerde ik al vroeg om zelf een zendertje te bouwen.
Toen het mij lukte om een werkende modulator te bouwen ,was ik niet meer bij de printplaten en soldeerbout weg te slaan. Na een aantal jaren wat aanrommelen met van alles en nog wat op experimentele basis, ben ik mijn huidige apparatuur gaan verzamelen en kreeg ik steeds vaker de kans om op feestjes te draaien. Het heeft de laatste jaren ook wel gekriebeld om zelf een FM zender te bouwen, maar de boetes zijn niet leuk meer. Na een poosje met een eigen stream te hebben gedraaid, kon ik bij Radio Moonlights komen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen, en draai nu met veel enthousiasme op de Donderdagavond.

Ik wens iedereen heel veel luister plezier.

Groeten Michael “Studio 180” uit Hollandscheveld.

michael1 michael2