DJ Henk de Alpenkruiser

Hallo Iedereen, Ik ben Henk de Radio Alpenkruiser vanuit Emmeloord. Ik draaide vanaf mijn dertiende jaar op de Middengolf. Toen ik de eerste keer gepakt ben was ik 15 jaar, daarna is het een aantal jaren goed gegaan en toen vervolgens ben ik nog een aantal maal gepakt. Ik heb toen een paar jaar rustig aan gedaan en toen ik in 1992 samen ging wonen heb ik een FM-Zender aangeschaft een Dubbele CX. Daarna heb ik een aantal jaren op de FM band gedraaid en ben toen verhuist naar de polder. Toen ben ik ivm de verhuizing gestopt met zenden. Na wat wikken en wegen en jaren uit de running te zijn geweest heb ik me laten overhalen om bij de Radio Moonlights te gaan draaien! Een paar goede bekenden van het team hebben er voor gezorgd dat ik in korte tijd mee kon draaien. Martin, Erwin, Marvin in het bijzonder bedankt hiervoor. In het begin viel me het erg tegen, ook wel i.v.m. beperkte ruimte. Maar nu doe ik het met veel plezier, en we hebben een super mooi team.

De groeten van Henk de Alpenkruiser uit Emmeloord.

2761daeb1a453ba0872ba987586f526a